Værelser og lejligheder på Hotel Edelweiss

Hos Hotel Edelweiss tilbyder vi en række forskellige værelser og lejligheder – lige fra det hyggelige enkeltværelse til rummelige lejligheder med plads til op til 8 personer. Alle vores værelser og lejligheder er indrettet i en charmerende, klassisk østrigsk stil. Vi indrømmer, at de måske er lidt for autentiske i stilen lige nu til vores egen smag, men vi arbejder på at tilføre en god portion dansk hygge og personlighed undervejs.

Billederne, vi viser her, er taget for nogle måneder siden, men vi planlægger løbende at opgradere værelserne. Vi kan ikke love, hvornår netop dit værelse har fået en makeover – men vi kan garantere, at alle vores værelser byder på en skøn udsigt og masser af charme.

Enkeltværelse med altan

Dette rummelige enkeltværelse er udstyret med en enkeltseng samt en praktisk væg-/køjeseng, der gør det muligt for op til tre personer at overnatte. Vægsengen er af høj kvalitet, men vi anbefaler den ikke til voksne over 85 kg. Derudover har værelset et skab til opbevaring, et dejligt badeværelse med bruser og en privat altan, hvor du kan nyde den betagende udsigt over bjergene.

Dobbeltværelse

Et klassisk dobbeltværelse med en komfortabel dobbeltseng – perfekt til to personer. Værelset har desuden et skab til opbevaring, et lækkert badeværelse med bruser og selvfølgelig en smuk udsigt over bjergene.

Twin-værelse

Dette hyggelige værelse har to enkeltsenge og byder på en dejlig udsigt over bjergene. Værelset har også et skab til opbevaring og et mindre, men velindrettet badeværelse med separat bruser.

Dobbeltværelse med altan

Her får du et klassisk dobbeltværelse med en dobbeltseng i fuld størrelse, et skab til opbevaring og et lækkert badeværelse. Den hyggelige altan giver dig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over bjergene.

Stort dobbeltværelse med altan

Et større dobbeltværelse med alle de bekvemmeligheder, du har brug for – inklusive en fuld størrelse dobbeltseng, opbevaringsskab, et lækkert badeværelse og en skøn hyggelig altan med udsigt til de majestætiske bjerge.

Familieværelse

Perfekt til familien – dette værelse har en dobbeltseng i fuld størrelse og en praktisk væg-/køjeseng med plads til op til to personer. Vægsengen er af god kvalitet, men vi anbefaler den ikke til voksne over 85 kg. Værelset har desuden et skab til opbevaring, et lækkert badeværelse med bruser og en smuk udsigt over bjergene.

Familieværelse med altan

Dette familieværelse byder på en komfortabel dobbeltseng og en væg-/køjeseng med plads til op til to personer. Vægsengen er af god kvalitet, men vi anbefaler den ikke til voksne over 85 kg. Med et skab til opbevaring, et lækkert badeværelse og en dejlig altan med udsigt over bjergene er dette værelse ideelt til en familieferie.

Stort familieværelse med altan

Et rummeligt familieværelse med en dobbeltseng i fuld størrelse og en væg-/køjeseng med plads til op til to personer. Vægsengen er af god kvalitet, men vi anbefaler den ikke til voksne over 85 kg. Der er også et skab til opbevaring, et lækkert badeværelse med bruser og en hyggelig altan, hvor du kan nyde bjergenes skønhed.

Ekstra stort familieværelse med altan

Vores største familieværelse med en dobbeltseng og en væg-/køjeseng med plads til op til to personer. Vægsengen er af god kvalitet, men vi anbefaler den ikke til voksne over 85 kg. Værelset har desuden masser af opbevaringsplads, et lækkert badeværelse og en skøn privat altan med udsigt over bjergene.

2-værelses familieværelse med altan

Dette store familieværelse har et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng, der fører videre til et andet værelse med tre enkeltsenge. Der er også adgang til en privat altan, som har en vidunderlig udsigt over bjergene. Værelset har desuden opbevaringsskabe og et lækkert badeværelse med bruser.

1-værelses lejlighed

Denne hyggelige lejlighed har et rummeligt soveværelse med en dobbeltseng i fuld størrelse og et klassisk spisekøkken i østrigsk stil. Der er også et skab til opbevaring og et karbadeværelse, som indbyder til afslapning.

4-værelses lejlighed

Denne lejlighed har tre soveværelser, hver med sit eget badeværelse, hvilket gør den perfekt til større grupper eller familier. Der er to værelser med dobbeltsenge og et værelse med køjeseng. Stuen har en spiseplads og en sovesofa med plads til to personer, og der er et lidt mindre, men fuldt udstyret køkken. Lejligheden har også masser af opbevaringsskabe og en hyggelig altan med en smuk udsigt over bjergene.